Muistutus Karnaluksin matkasta

Hei!

Muistuttelemme tästä matkasta. Ilmoittautumisaikaa on 4.3 saakka! Voitte myös ottaa yhdistykseen kuulumattoman kaverin mukaan. Tarkemmat hintatiedot löytyvät alta.

 

Pistelijät Ry:n jäsenmatka

KARNALUKSIIN

17.4 – 18.4.2015

 

Aikataulu:

Lähtö on pe 17.4 klo 15:30 Porista Tampereelle. Sieltä linja-autoasemalta matka jatkuu klo 17:30. Hämeenlinnassa Wetterhoffin pysäkillä olemme noin 18:30. Helsingissä Katajanokan satamassa olemme ja sinne suoraan tulevien on oltava viimeistään klo 20:30.

Laiva m/s Viking XPRS lähtee klo 21:30. Yövymme laivalla. 18.4 klo 7:00 ulos laivasta ja aamupalalle Viru Hotelliin. Klo 9:00 menemme Karnaluksiin. Huom! Siellä käy vain käteinen!

Noin klo 12 jatkamme matkaa (piipahdus esim. Superalkoon). Kauppakeskus Rocca al Maressa (jossa mm. kiva käsityötarvikeliike) ehdimme viettää parisen tuntia. Noin klo 15:30 paluu keskustaan ja vapaata aikaa. Klo 17:00 A-terminaalissa ja tavarat saa viedä bussiin. Klo 18:00 laiva lähtee Suomeen, olemme kansipaikoilla. Klo 20:30 Helsinki/ Katajanokan terminaali. Paluumatka alkaa heti, kun väki on bussissa ja reittinä Hämeenlinna – Tampere – Pori. Reitin varrelta pääsee kyytiin, kunhan sovitaan tarkat paikat.

 

Hinta:

Matkan hinta on YHDISTYKSEN JÄSENILLE 100€ B-luokan hytissä kahdella yöpyjällä. Hinta sisältää bussikyydin, laivamatkat ja aamiaisen hotelli Virussa. Jos hytissä yöpyy kolme, hinta on 92€/henkilö ja jos neljä hinta 85€/henkilö. Jos tulee suoraan satamaan ilman bussia Suomen puolelta, hinta on 68€, sis. laivamatkat, aamiaisen ja bussikuljetuksen Tallinnassa.

HUOM! Matkan hinta on YHDISTYKSEN ULKOPUOLISILLE henkilöille 120€ B-luokan hytissä kahdella yöpyjällä. Hinta sisältää bussikyydin, laivamatkat ja aamiaisen hotelli Virussa. Jos hytissä yöpyy kolme, hinta on 112€/henkilö ja jos neljä hinta 105€/henkilö. Jos tulee suoraan satamaan ilman bussia Suomen puolelta, hinta on 88€, sis. laivamatkat, aamiaisen ja bussikuljetuksen Tallinnassa.

 

Ilmoittautuminen:

Sitovat Ilmoittautumiset Tarja Helmiselle 4.3 mennessä ja maksut tilillä 10.3 mennessä.

Peruutukset 13.3 mennessä kuluitta, sen jälkeen maksua ei palauteta. Jos peruutuksen syy on sairaus, niin palautusta voi hakea matkavakuutuksestaan lääkärintodistuksella.

Hyttikaverista saa esittää toiveita!

Tarja Helminen 0400 590447 / ta.helmi@pp.inet.fi

 

Tervetuloa mukaan!

T: Pistelijät ry:n hallitus

Pistelijät ry

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s